Account Manager Craft Spirits

Samenvatting

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Ben je bereid om snel te groeien en veel te leren? En heb je affiniteit met craft merken en sterke dranken? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een accountmanager.

Jij bent:

  • Minimaal 32 uur per week beschikbaar
  • Commercieel onderlegd
  • Sociaal en service gericht
  • Positief & kritisch
  • handig met administratie en weet alles overzichtelijk te houden
  • iemand met een vlotte babbel

Verder beheers je de de Nederlandse en Engelse taal en bovenal heb je affiniteit met sterke dranken en craft merken!

Wie zijn Wij?

Wij zijn een kleine craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler inde markt. In dit proces ben jij, als accountmanager, een belangrijke spil. Bij The Stillery produceren wij onze dranken organic en duurzaam, dit is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn wij de enige distilleerderij die onze eigen graanalcohol produceert.  

Op dit moment distilleren wij een eigen Gin, Vodka en Jenever onder het merk The Stillery. Al deze dranken zijn dit jaar nog bekroond met een gouden medaille op de World Gin Awards, waar zij allemaal de titel ‘beste van Nederland’ hebben gewonnen in hun categorie.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste,commerciële goed onderlegde sales collega met affiniteit voor sterke dranken en alcoholische dranken in het algemeen. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende, ambitieuze organisatie en weet een goede commercieel gezonde relatie aan te gaan met jouw klanten.

Je krijgt alle ruimte om mee te denken op het hoogste niveau in de organisatie om zo met elkaar het beste resultaat voor the Stillery te bereiken.

Je voelt je verantwoordelijk en bent niet bang om een vraag te stellen. Je bent positief kritisch en zoekt continu naar optimalisatie. Je hebt ervaring met het werken in een CRM en je bent secuur in wat je hieraan toevoegt.

Bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een feestje!

Wat ga je doen?

Je bent verantwoordelijk voor het succesvol opstellen en implementeren van sales plannen en het binnen halen van nieuwe klanten voor je eigen account portfolio. Dit bestaat naast zelfstandige slijters ook uit horeca en online outlets.

Het kanaal van de zelfstandige slijters is een belangrijk kanaal voor The Stillery waarin, op het gebied van ondernemerschap,heel veel mogelijkheden zijn.

Intern voer je veel overleg met collega’s van Marketing en productie. Samen met de marketingafdeling werk je aan de juiste aanpak om jouw klanten te bedienen. Je krijgt veel vrijheid om je eigen creatieve draai te vinden.

Wat bieden we jou?

Het betreft een fulltime rol waarbij je veel in het veld bent, wanneer je niet in de markt bent om klanten te bezoeken werk je flexibel vanaf kantoor in onze distilleerderij of vanuit huis.

The Stillery kent een competitief arbeidsvoorwaardenpakket ambitieuze doorgroeimogelijkheden en een ontzettend gezellige sfeer om in te werken.

-       Vrijheid om ondernemend te werk te gaan.

-       Een competitief salaris.

-       Telefoon, vervoer en laptop van de zaak.

-       Een jong team dat jou zal ondersteunen in je werkzaamheden.

-       Doorgroeimogelijkheden, groei mee met een jong bedrijf vol ambitie!


Heb je interesse? Heel goed! Stuur je cv & motivatie naar jobs@the-stillery.nl of bel 020-2443196 en wellicht zien we elkaar snel voor een eerste kennismaking. We streven ernaar de functie zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

Cheers,

Pascal & Robin

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.