Account Manager

Samenvatting

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Ben je bereid om snel te groeien en veel te leren? En heb je affiniteit met craft merken en sterke dranken? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een account manager.

  • Commercieel onderlegd
  • Sociaal en service gericht
  • Affiniteit met Craft merken
  • Positief & kritisch
  • Zoekt continu naar optimalisatie
  • Beheerst de Nederlandse taal

Wat ga je doen?

Een enthousiaste, commerciële goed onderlegde sales collega met affiniteit voor craft merken. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende en ambitieuze organisatie en weet een goede commercieel gezonde relatie aan te gaan met jouw klanten. Je krijgt alle ruimte om mee te denken op het hoogste niveau in de organisatie om zo met elkaar het beste resultaat voor The Stillery te bereiken.

Je voelt je verantwoordelijk en bent niet bang om een vraag te stellen. Je bent positief kritisch en zoekt continu naar optimalisatie. Je hebt ervaring met het werken in een CRM en je bent  

En bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een feestje!

Wat zoeken wij?

Je bent verantwoordelijk voor het succesvol opstellen en implementeren van sales plannen en het binnen halen van nieuwe klanten voor je eigen account portfolio. Dit bestaat naast zelfstandige slijters ook uit Horeca en online outlets.

Het kanaal van de zelfstandige slijters is een belangrijk kanaal voor The Stillery waarin, op het gebied van ondernemerschap, heel veel mogelijkheden zijn.

Intern voer je veel overleg met collega’s van Marketing en productie. Samen met de Marketing afdeling werk je aan de juiste aanpak om jouw klanten te bedienen. Je krijgt veel vrijheid om je eigen creatieve draai te vinden.

Wat bieden we jou?

Het betreft een fulltime rol waarbij je veel in het veld bent, wanneer je niet in de markt bent om klanten te bezoeken werk je flexibel van af kantoor in onze distilleerderij of vanuit huis.

The Stillery kent een competitief arbeidsvoorwaardenpakket ambitieuze doorgroeimogelijkheden en een ontzettend gezellige sfeer om in te werken.

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je cv & motivatie aan jobs@The-stillery.nl of bel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een eerste kennismaking. We streven ernaar de functie zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

Cheers,

Robin & Pascal

The Stillery