Administratief medewerker

Samenvatting

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Werk je secuur en efficiënt? Heb je ervaring met Exact software? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een administratief medewerker die ervaring heeft met Exact software!

Jij bent/hebt:

• Minimaal een afgeronde MBO 4-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting zoals Administratie of Logistiek.

• Ervaring met het softwareprogramma Exact is vereist.

• Bij voorkeur ervaring met administratieve werkzaamheden binnen een productieomgeving.

• Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

• Flexibiliteit en het vermogen om geconcentreerd te werken in een levendige omgeving.

Wie zijn Wij?

Wij zijn een craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler in de markt. Naast de productie van onze eigen dranken onder de naam The Stillery produceren wij ook dranken voor veel externe partijen, om dit administratief in goede banen te leiden hebben we jou nodig!

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die secuur werkt en een oog voor detail heeft. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende en ambitieuze organisatie en weet hoe je met behulp van Exact de hele voorraad up-to-date moet houden. Je krijgt alle ruimte om mee te denken op het hoogste niveau in de organisatie om de administratie zo efficiënt mogelijk in te richten.

Je voelt je verantwoordelijk en bent niet bang om een vraag te stellen. Je bent positief kritisch en zoekt continu naar optimalisatie. Het liefst heb je ervaring met het werken in een dynamische productie omgeving. En bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een feestje!

Wat ga je doen?

Jij bent als administratief medewerker degene die alles inzichtelijk maakt voor team productie. Bij de productie van dranken komt van alles kijken en er moet veel geregeld worden voordat we kunnen starten met een productie. Jij zorgt er bijvoorbeeld voor dat alle ingrediënten duidelijk geregistreerd zijn in Exact zodat team productie niet voor verrassingen komt te staan.


Je taken omvatten o.a. het volgende:

• Het bijhouden van de voorraad: Je zorgt ervoor dat de voorraadniveaus nauwkeurig worden geregistreerd in Exact.

• Productieregistratie: Je registreert en verwerkt productiegegevens, zoals de hoeveelheid geproduceerde dranken.

• In- en uitslaan van accijnsgoederen: Je bent verantwoordelijk voor het nauwkeurig verwerken van inkomende en uitgaande accijnsgoederen.

• Pakbonnen maken: Je genereert pakbonnen voor uitgaande goederen, waarbij je ervoor zorgt dat alle benodigde informatie correct en volledig is opgenomen.

Wat bieden we jou?

- Het betreft een werkovereenkomst van 32 tot 40 uur per week.

- Marktconform salaris

- Minimaal 21 vakantiedagen, in overleg is meer bespreekbaar

- Kansen om door te groeien binnen The Stillery

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je CV naar jobs@The-stillery.nl of bel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een kennismaking. We streven ernaar de baan zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.