Social Media Stagiair

Samenvatting

Ben je klaar om bij een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij stage te lopen? Ben je van plan om snel te groeien en veel te leren? Heb je affiniteit met social media en foto/video content creatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Jij bent/hebt:

• Minimaal 32 uur beschikbaar

• Positief & Creatief

• Aanleg voor het schieten van dat perfecte plaatje of video.

• Handig met Adobe Photoshop & Illustrator.

• Bezig met een hbo opleiding

Wie zijn Wij?

Wij zijn een kleine craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler in de markt. In dit proces ben jij vooral in de online omgeving, als stagiair social media/content creatie, een belangrijke spil. Bij The Stillery produceren wij onze dranken biologisch en duurzaam, dit is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn wij de enige distilleerderij die onze eigen graanalcohol produceert.  

Op dit moment distilleren wij een eigen Gin, Vodka en Jenever onder het merk The Stillery. Al deze dranken zijn vorig jaar nog bekroond met een gouden medaille op de World Drink Awards, waar zij allemaal de titel ‘beste van Nederland’ hebben gewonnen in hun categorie.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste, creatieve en ondernemende hbo-stagiair social media en content creatie met affiniteit voor fotografie en videografie. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende en ambitieuze organisatie.

Je krijgt alle ruimte om mee te denken en jouw creativiteit tot uiting te brengen. Je zal voornamelijk bezig zijn met content creatie voor onze social media kanalen, hiermee willen wij ons merk een professionelere uitstraling geven.

Je voelt je verantwoordelijk en bent niet bang om een vraag te stellen. Je bent positief kritisch en zoekt continu naar mogelijkheden om dat perfecte plaatje of video te schieten, met onze distilleerderij als je set. Je bent secuur in het editen van de content met gebruik van bijvoorbeeld Adobe Photoshop. Bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een borrel natuurlijk!

Wat ga je doen?

Jij bent verantwoordelijk voor het ondersteunen van de marketingdoeleinden van the Stillery met betrekking tot content creatie voor de social media kanalen en ander promotiemateriaal. Dit betekent dat jij vooral online maar zeker ook offline activiteiten onderneemt die als doel hebben om consumenten kennis te laten maken met ons merk. Deze activiteiten uiten zich bijvoorbeeld in het schieten van een Instagram reel of het fotograferen van onze producten in een bepaalde setting.

Je krijgt veel vrijheid om je eigen creatieve draai te vinden en deze creativiteit ook tot uiting te brengen in de content die je schiet. Uiteraard krijg je wel ondersteuning en hulp van de marketingafdeling in je activiteiten.

Wat bieden we jou?

Het betreft een fulltime rol waarbij je veel aanwezig bent in onze distilleerderij in Amsterdam Sloterdijk. Dit is de voornaamste plek waar jij je content gaat schieten. Verder is het mogelijk dat wij je vragen om bijvoorbeeld bij één van onze partners een video of foto’s te maken. Het kan zijn dat op bepaalde momenten je liever thuis werkt aan bijvoorbeeld het editen van content, dit is zeker een mogelijkheid.

- Een leerplek waar je echt een bijdrage levert aan de bedrijfsvoering.

- Vrijheid om creatief en ondernemend te werk te gaan.

- Een hecht team dat jou zal ondersteunen in je werkzaamheden.

- Groei mee met een jong bedrijf vol ambitie!

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je cv naar jobs@the-stillery.nl of bel 020-2443196 en wellicht zien we elkaar snel voor een eerste kennismaking. We streven ernaar de functie zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.