Verpakkingsmedewerker

Samenvatting

The Stillery is op zoek naar een doorpakker die de handen uit de mouwen steekt. Als verpakkingsmedewerker assisteer je in het draaiende houden van de verpakkingslijn in onze distilleerderij in Amsterdam. Als verpakkingsmedewerker leer je om te gaan met onze machines en verpakkingen.

• Je bent in staat om zelfstandig te werken en werkt ook goed in teamverband

• Je werkt nauwkeurig en efficiënt.

• Aanpakker met doorzettingsvermogen.

• Je denkt probleemoplossend.

• Je hebt een goede fysieke gesteldheid en bent in staat om gedurende langere tijd te staan en te tillen

Wie zijn Wij?

Wij zijn een kleine craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler in de markt. In dit proces ben jij, als verpakkingsmedewerker, een belangrijke spil. Bij The Stillery produceren wij onze dranken organic en duurzaam, dit is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Daarnaast zijn wij de enige distilleerderij die onze eigen graanalcohol produceert.  

Op dit moment distilleren wij een Gin, Vodka en Jenever onder het merk The Stillery. Al deze dranken zijn in 2021 nog bekroond met een gouden medaille op de World Gin Awards, waar zij allemaal de titel ‘beste van Nederland’ hebben gewonnen in hun categorie.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste werknemer en doorpakker. Je bent precies en nauwkeurig in het volgen van verpakkingsrichtlijnen. Daarnaast ben je leergierig en ben je klaar om opgeleid te worden om met alle machines op de lijn overweg te kunnen. Je vindt het leuk om in een klein team en jonge omgeving aan de slag te gaan om een mooi resultaat neer te zetten. Deze baan is ook interessant voor werkzoekenden zonder een diploma.

Wat ga je doen?

Jij bent samen met team productie verantwoordelijk voor het verpakken en bottelen van onze dranken. Je krijgt te maken met alle soorten sterke drank en likeuren die je je maar kan voorstellen. Wij produceren namelijk niet alleen voor ons eigen merk maar ook voor andere merken! Onze verpakkingslijn bestaat uit meerdere machines waar jij zal mee werken. Denk aan een vul, label en verpakkingsmachine. Jij zal worden opgeleid om deze machines uiteindelijk zelfstandig te kunnen afstellen. Natuurlijk doe je dit niet alleen, onze productieafdeling zal je ondersteunen bij elke productie.

Jij gaat het volgende doen:

• Het bottelen van dranken

• Plaatsen van flessen en blikjes in de juiste verpakking

• Labelen van verpakkingsdozen met de juiste informatie

• Kwaliteitscontrole van de verpakkingen, blikken en flessen

• Assisteren bij andere verpakking gerelateerde taken indien nodig

Wat bieden we jou?

- Het betreft een werkovereenkomst van 5 dagen per week

- Marktconform salaris

- Minimaal 25 vakantiedagen

- Een prettige werksfeer met gemotiveerde collega's

- Een opleidingskans om je kennis van de industrie en verpakkingen aanzienlijk uit te breiden

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je CV naar jobs@The-stillery.nl of bel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een kennismaking. We streven ernaar de baan zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.