jobs & internships

Bekijk de huidige vacatures of doe een open solicitatie en stuur ons een mail!

Binnen The Stillery liggen kansen voor commerciële sales tijgers en creatieve makers van dranken en verpakkingen. Als jouw functie er niet bij staat hebben we misschien wel plek bij een van de merken waar we voor produceren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Warehouse Manager

Baan
per
Direct

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Werk je secuur en efficiënt? Heb je ervaring met logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een Warehouse Manager!

Lees meer >>

Administratief medewerker

Baan
per
direct

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Werk je secuur en efficiënt? Heb je ervaring met Exact software? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een administratief medewerker die ervaring heeft met Exact software!

Lees meer >>

Verpakkingsmedewerker

Baan
per
direct

The Stillery is op zoek naar een doorpakker die de handen uit de mouwen steekt. Als verpakkingsmedewerker assisteer je in het draaiende houden van de verpakkingslijn in onze distilleerderij in Amsterdam. Als verpakkingsmedewerker leer je om te gaan met onze machines en verpakkingen.

Lees meer >>

Sales & Events Stagiair

Stage plek
per
September 11, 2023

Ben je klaar om bij een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij stage te lopen? Ben je bereid om snel te groeien en veel te leren? En heb je affiniteit met craft merken en sterke dranken? Dan zijn wij op zoek naar jou, want vanaf september zoeken wij een stagiair Sales & Events!

Lees meer >>

Line Operator

Baan
per
Direct

LOCATIE: AMSTERDAM, NL

The Stillery Amsterdam is op zoek naar een doorpakker die de handen uit de mouwen steekt. Als verpakkingslijn operator assisteer je in het draaiende houden van de verpakkingslijn in onze distilleerderij in Amsterdam.

Lees meer >>

Social Media Stagiair

Stage plek
per
September 4, 2023

Ben je klaar om bij een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij stage te lopen? Ben je van plan om snel te groeien en veel te leren? Heb je affiniteit met social media en foto/video content creatie? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer >>

Productie stagiair

Stage plek
per
September 11, 2023

The Stillery is op zoek naar een doorpakker die de handen uit de mouwen steekt. Als productie stagiair assisteer je in het maken van recepten in een Amsterdamse distilleerderij. Daarnaast begeleid je de productie van fermentatie en distillatie en het bottelen en labelen.

Lees meer >>