jobs & internships

Bekijk de huidige vacatures of doe een open solicitatie en stuur ons een mail!

Binnen The Stillery liggen kansen voor commerciële sales tijgers en creatieve makers van dranken en verpakkingen. Als jouw functie er niet bij staat hebben we misschien wel plek bij een van de merken waar we voor produceren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Manager Verpakkingsoperaties Drankproductie

Baan
per
Direct

The Stillery Amsterdam is op zoek naar een gedreven en hands-on Productieleider voor onze verpakkingslijn. In deze rol ben je verantwoordelijk voor het effectief en efficiënt laten draaien van onze verpakkingslijnen in onze bottelarij in Amsterdam.

Marketeer Spirits Merk

Baan
per
direct

The Stillery Amsterdam, is een super innovatieve en snelgroeiende distilleerderij en drankmerk. Wij zij opzoek naar een dynamische marketeer. Heb jij een passie voor de drankindustrie en marketingcampagnes? Kom jij ons merk versterken met creatieve strategieën en authentieke storytelling.

Planner / Inkoper Dranken Productie

Baan
per
direct

Wil je deel uit maken van het productie team van een dynamische drankproducent? Heb jij passie voorplanning van productie? Heb je een affiniteit met de drankensector, en ervaring met planning, inkoop, en het onderhouden van klant- en leveranciersrelaties? Wacht niet langer en soliciteer nu!

Warehouse Manager Drankproductie

Baan
per
Direct

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Werk je secuur en efficiënt? Heb je ervaring met logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een Warehouse Manager!

Accountmanager Private Label

Baan
per
Direct

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Ben je communicatief sterk en kan je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een accountmanager private label!

Verpakkingslijn Operator Drankproductie

Baan
per
Direct

The Stillery Amsterdam is op zoek naar een doorpakker die de handen uit de mouwen steekt. Als verpakkingslijn operator assisteer je in het draaiende houden van de verpakkingslijn in onze distilleerderij in Amsterdam.

Account Manager Craft Spirits

Baan
per
Direct

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Ben je bereid om snel te groeien en veel te leren? En heb je affiniteit met craft merken en sterke dranken? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een accountmanager.