Accountmanager Private Label

Samenvatting

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Ben je communicatief sterk en kan je snel schakelen? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een accountmanager private label!


Jij bent/hebt:

• HBO of WO werk- en denkniveau

• Minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager of in een vergelijkbare rol

• Sociaal en service gericht

• Handig met administratie en weet alles overzichtelijk te houden

• Iemand met een vlotte babbel

• Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal

Wie zijn Wij?

Wij zijn een craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler in de markt. Bij The Stillery produceren wij onze dranken organic en duurzaam, dit is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. Naast de productie van onze eigen dranken produceren wij ook dranken voor ongeveer 50 externe partijen, hier kom jij als accountmanager private label in het spel. Jij bent in deze rol de spil tussen team productie en de private labels.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega met minimaal 3 jaar ervaring als accountmanager of een vergelijkbare rol die snel kan schakelen met meerder stakeholders. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende en ambitieuze organisatie en weet hoe je servicegericht een professionele relatie op kan bouwen met onze private label klanten. Je krijgt alle ruimte om mee te denken op het hoogste niveau in de organisatie om zo met elkaar het beste resultaat voor The Stillery en onze private label klanten te bereiken.

Je voelt je verantwoordelijk en bent niet bang om een vraag te stellen. Je bent positief kritisch en zoekt continu naar optimalisatie. Je hebt ervaring met het werken in een CRM. En bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een borrel!

Wat ga je doen?

Jij bent als accountmanager private labels de spil tussen het productieteam en onze private label klanten. Bij de productie van de dranken voor private labels komt van alles kijken en er moet veel geregeld worden voordat we kunnen starten met een (eerste) productierun.

Jij bent:

- Degene die van tastings tot eindproduct het gehele private label traject doorloopt met onze klanten.

- Degene die de private label klanten adviseert over bijvoorbeeld leveranciers van flessen, etiketten en dozen.

- Het aanspreekpunt voor onze private label klanten wanneer het gaat om andere zaken zoals aanvragen voor producties.

- Jij zorgt ervoor dat team productie op de hoogte wordt gehouden van ontwikkelingen bij private labels zoals de keuze van flessen, etiketten etc. Het communiceren van deze ontwikkelingen is ontzettend belangrijk zodat team productie precies weet waar ze aan toe zijn wanneer ze gaan produceren.

Wat bieden we jou?

- Het betreft een werkovereenkomst van 32 tot 40 uur per week

- Marktconform salaris

- 25 vakantiedagen

- Kansen om door te groeien binnen The Stillery

- Een elektrische Swapfiets

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je CV naar jobs@The-stillery.nl of bel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een kennismaking. We streven ernaar de baan zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!