Sales & Events Stagiair

Samenvatting

Ben je klaar om bij een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij stage te lopen? Ben je bereid om snel te groeien en veel te leren? En heb je affiniteit met craft merken en sterke dranken? Dan zijn wij op zoek naar jou, want vanaf september zoeken wij een stagiair Sales & Events!

Jij bent/hebt:

 • Commercieel onderlegd
 • Sociaal en service gericht
 • Beschikbaar op zaterdagen
 • Iemand met een vlotte babbel
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal
 • Rijbewijs B

Wie zijn Wij?

Wij zijn een craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler in de markt. Bij The Stillery produceren wij onze dranken biologisch en duurzaam, dit is iets wat wij hoog in het vaandel hebben staan. In 2021 hebben onze Genever, Gin en Vodka nog de titel ‘beste van Nederland’ gewonnen op de World Gin & Vodka Awards.

De beste manier om The Stillery populairder te maken onder de consument is om ze onze dranken te laten proeven. Als stagiair Sales & Events ga jij een belangrijke rol spelen in deze ‘liquid-on-lips’ strategie.

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste stagiair met affiniteit voor craft merken. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende en ambitieuze organisatie en weet hoe je door middel van activaties in bijvoorbeeld restaurants, groothandels en bars de klant moet bereiken. Je krijgt alle ruimte om mee te denken op het hoogste niveau in de organisatie om zo met elkaar tot het beste resultaat voor The Stillery te komen.

 

Je voelt je verantwoordelijk en je voelt je op je gemak wanneer je bezig bent met een activatie. Je hebt een vlotte babbel waarmee je potentiële klanten goed te woord kan staan. Je bent leergierig als het gaat over onze dranken en activiteiten. Je zal misschien denken dat het gewoon een drank is maar er is toch veel te vertellen over onze manier van distilleren. Je hebt beheersing over de Nederlandse en Engelse taal en bent in bezit van een rijbewijs B. Bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een feestje!

Wat ga je doen?

Jij gaat als stagiair sales & events, samen met team marketing en sales, helpen in het bedenken en uitvoeren van activaties en andere events. Een activatie kan bestaan uit het op pad gaan met onze mobiele cocktailbar om mensen in bijvoorbeeld de retail kennis te laten maken met onze dranken. Hier vertel je meer over de dranken en over de 'korrel tot borrel' maakwijze.  

Je werkzaamheden bestaan ook uit het verhuren van onze bar voor events waar jij aanwezig bent om alles m.b.t. onze bar en dranken in goede banen te leiden. Dit betekent het inhuren van een bartender, de logistiek omtrent alles op locatie krijgen en aanwezig zijn op events om te vertellen over The Stillery. Wanneer je op pad bent spreek je natuurlijk veel mensen, dit is een uitgelezen kans om leads te genereren voor aankomende events waar onze bar acte de présence mag geven. Veel events en tastings vinden plaats in het weekend waardoor we je vragen om zaterdagen vrij te houden.

Je doet dit natuurlijk allemaal niet alleen, team marketing en sales zal je ondersteunen en begeleiden in je stagetraject. Onze accountmanager zal je de rest van de tijd begeleiden en je meenemen in de salesactiviteiten van The Stillery.

Wat bieden we jou?

 • Het betreft een stageovereenkomst van 5 dagen per week, waarvan de zaterdag veelal zal worden ingeboekt voor events. Hou deze dag dus vrij. De rest van je werkdagen kunnen flexibel ingepland worden op basis van geboekte events en activaties.
 • Een leerplek waar je echt een bijdrage levertaan de bedrijfsvoering.
 • Minimaal 12,5 vakantiedagen.
 • Een hecht team dat jou zal ondersteunen in je werkzaamheden.
 • Een volwaardig lidmaatschap van The Stillery feestcommissie.
 • Groei mee met een jong bedrijf vol ambitie!

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je CV naar jobs@The-stillery.nl ofbel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een kennismaking. We streven ernaar de stage zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.