Verpakkingslijn Operator Drankproductie

Samenvatting

The Stillery Amsterdam is op zoek naar een doorpakker die de handen uit de mouwen steekt. Als verpakkingslijn operator assisteer je in het draaiende houden van de verpakkingslijn in onze distilleerderij in Amsterdam.


• Je bent leergierig en geïnteresseerd in mechanische processen.

• Je werkt nauwkeurig en precies.

• Aanpakker met doorzettingsvermogen.

• Je denkt probleemoplossend.

Wie zijn Wij?


Wij zijn Amsterdams grootste producent van craft spirits. Onze biologische craft distilleerderij is gevestigd op de Donauweg 21 in de Amsterdamse haven. Onze ambitie is om uit te groeien tot een grote speler in de markt van craft drinks en spirits. In dit proces ben jij, als verpakkingslijn operator, een belangrijke toevoeging aan ons team.

Bij The Stillery produceren wij onze dranken organic en duurzaam, dit is iets wat wij hoog in het vaandel dragen. Daarnaast zijn wij de enige distilleerderij die onze eigen graanalcohol produceert.  Op dit moment distilleren wij een Gin, Vodka en Jenever onder het merk The Stillery. Al deze dranken zijn in 2021 nog bekroond met een gouden medaille op de World Drinks Awards, waar zij allemaal de titel ‘beste van Nederland’ hebben gewonnen in hun categorie.

Wie zoeken wij?


Een enthousiaste werknemer met affiniteit voor mechanica met een goed technisch inzicht. Je bent precies en nauwkeurig in het volgen van verpakkingsrichtlijnen. Daarnaast ben je leergierig en ben je klaar om opgeleid te worden om alle machines te besturen die zich bevinden aan de verpakkingslijn. Je vindt het leuk om in een klein team en jonge omgeving aan de slag te gaan om elke dag een mooi resultaat neer te zetten.

Wat ga je doen?


Je leert over het draaiende houden van de verpakkingslijn in een productie omgeving. Je krijgt te maken met alle soorten sterke dranken, likeuren en  die je je maar kan voorstellen. Wij produceren namelijk niet alleen voor ons eigen merk maar ook voor andere merken! Onze verpakkingslijn bestaat uit meerdere machines die allen moeten worden afgesteld op basis van de productie die wij gaan draaien. Denk aan een vul, label en verpakkingsmachine. Jij zal worden opgeleid om deze machines uiteindelijk zelfstandig te kunnen afstellen en opereren Natuurlijk doe je dit niet alleen, het productie team zal je ondersteunen bij elke productie.

Wat bieden we jou?


-       Het betreft een werkovereenkomst van 5 dagen perweek

-       Een opleidingskans om je kennis van de industrieen verpakkingsmachines aanzienlijk uit te breiden

-       Een competitief salaris en pensioen

-       Minimaal 25 vakantiedagen

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je CV naar jobs@the-stillery.nl of bel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een kennismaking. We streven ernaar de baan zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten.