Warehouse Manager

Samenvatting

Ben je klaar om voor een ambitieuze Amsterdamse distilleerderij te werken? Werk je secuur en efficiënt? Heb je ervaring met logistiek? Dan zijn wij op zoek naar jou, want wij zoeken een Warehouse Manager!

Jij bent/hebt:

• Minimaal een afgeronde MBO 4-opleiding, bij voorkeur in een relevante richting zoals Logistiek.

• Een heftruck certificaat, dit is vereist.

• Bij voorkeur ervaring met werkzaamheden binnen een productieomgeving.

• Uitstekende organisatorische vaardigheden en oog voor detail.

• Flexibiliteit en het vermogen om geconcentreerd te werken in een levendige omgeving.

Wie zijn Wij?

Wij zijn een craft destilleerderij in Amsterdam Sloterdijk met de ambitie om uit te groeien tot een grote speler in de markt. Naast de productie van onze eigen dranken onder de naam The Stillery produceren wij ook dranken voor veel externe partijen, om dit logistiek in goede banen te leiden hebben we jou nodig!

Wie zoeken wij?

Een enthousiaste collega die secuur werkt en een oog voor detail heeft. Je bent op je plek in een jonge snelgroeiende en ambitieuze organisatie en weet hoe je logistiek alles moet inrichten . Je krijgt alle ruimte om mee te denken op het hoogste niveau in de organisatie om het magazijn zo efficiënt mogelijk in te richten.

Je voelt je verantwoordelijk en bent niet bang om een vraag te stellen. Je bent positief kritisch en zoekt continu naar optimalisatie. Het liefst heb je ervaring met het werken in een dynamische productie omgeving. En bovenal hou je van gezelligheid, samenwerken met collega’s en af en toe een feestje!

Wat ga je doen?

Jij bent als Warehouse Manager degene die ons magazijn beheert. Als warehouse manager heb je een breed scala aan verantwoordelijkheden en taken om ervoor te zorgen dat het magazijn soepel en efficiënt functioneert. Je taken omvatten o.a. het volgende:

- Magazijnindeling en -optimalisatie: Plannen en beheren van de indeling van het magazijn om de efficiëntie te maximaliseren.

- Inkomende en uitgaande goederen: Coördineren en toezicht houden op het ontvangen en verzenden van goederen.

- Veiligheid en naleving: Zorgen voor een veilige werkomgeving in overeenstemming met de gezondheids- en veiligheidsvoorschriften.

- Kwaliteitscontrole: Ervoor zorgen dat de ontvangen goederen voldoen aan de specificaties en dat uitgaande goederen correct worden verpakt.

- Continu verbeteren: Het identificeren en implementeren van efficiëntere werkmethoden.

Wat bieden we jou?

- Het betreft een werkovereenkomst van 40 uur per week.

- Marktconform salaris

- Minimaal 21 vakantiedagen, in overleg is meer bespreekbaar

- Kansen om door te groeien binnen The Stillery

Heb je interesse? Heel goed! Stuur je CV naar jobs@The-stillery.nl of bel 020-2443196, en wellicht zien we elkaar snel voor een kennismaking. We streven ernaar de baan zo snel mogelijk in te vullen, dus wacht niet en laat ons vandaag nog iets weten!

*Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.